Mi történt a spenóttal?
Csak én érzem úgy, hogy a fagyasztott paraj egyre ócskább. Olyan seíze van, az állaga mintha homok ment volna az ember szájába... Az iglo még az egyetlen, ami ehető, de az drága. Nyáron fogok venni frisset, és itthon megfőzöm, de addig nem fogok enni, azt hiszem.
Azt hallottam, hogy mángolddal dúsítják, mert olcsóbb. Ezt kész vagyok elhinni, mert régen spenótíze volt a spenótnak, most meg undorodom tőle.
A pürére gondolsz? Mert olyat nem szoktam venni. Azaz megkóstoltam párat, és nagyon nem ízlett, valóban se íze se bűze.
Nem jut eszembe a márkája, és most nincs is itthon, de olyat szoktam venni, ami nem püré, hanem rendes darabokban van benne a spenót, ilyen kis kockákká van benne összeállva. Azzal meg vagyok elégedve.
A mángolddal való dúsítást én is el tudom képzelni, ismerősök, rokonok dolgoztak/dolgoznak hasonló csomagoló üzemekben, vannak érdekes történetek... Na, ezért sem veszek semmilyen pürét, vagy csak nagyon-nagyon ritkán.
Nyáron meg majd télire is rakj el spenótot... :) Egyébként nem tudom, hogy hol laksz, de Pesten a Nagycsarnokban pár hete láttam friss spenótot. Az árára már nem emlékszek pontosan, de a fagyasztottnál olcsóbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!