Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pulykamellbol egy jo recept?

Pulykamellbol egy jo recept?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a baracklepedős pulykamell :) wokban megsütöd kevés olajjal (lehetőleg oliva) aztán ha megsült berakod a tepsibe, raksz rá barackot kis korongokat :D (befőtt konzervből) aztán reszelsz rá sajtot (ne sajnáld lepje el :D) és berakod a sütőbe. isteni finom lesz :)
2009. aug. 28. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
én olyat csináltam multkor, hogy kikloffoltam a pulykamelleket, bekentem őket valamilyen gyors páccal, szortam rájuk origánot, raktam mindegyikre egy szelet lapkasajtot, meg egy gerezd paradicsomot, és így feltekertem őket. összetűztem fogpiszkáloval aztán beolajozott, foliázott tepsibe raktam, letakartam foliával, aztán be a sütöbe:) aztán megnéztem hogy megpuhult e, ha igen akkor raktam mindegyik tetejére egy szelet sajtot, vártam még egy kicsit, mig megpirul. kb ennyi tök egyszerü és nagyon finom lett:)
2009. aug. 28. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amit első írt az nagyon finom ananásszal is.

Aztán fincsi a sajtos pulyka is.

Ehhez nem kell kiklopfolni a szeleteket,csak vékonyra vágni.

Egy tálba beleteszed,egy csészébe összezúzol 3-4 gerezd fokhagymát,lereszelsz egy fej vöröshagymát,teszel rá olíva olajat,fűszereket,vegeta,pici só,húsfűszerek ízlés szerint,öntesz rá tejfölt vagy tejszínt,összekevered.Beleforgatod a húst(én ecsettel szoktam a szeletekre kenni),pár órát állni hagyod.Majd lerakod jénaiba szeletenként a húst,és minden réteg közé jó sok reszelt sajtot,és bacon szalonnát teszel.A tetejére sajt,majd be a sütőbe,kb 1-1,5 órát takarékon sütöd, a tetején a sajtot megpirítod amikor megsült.

2009. aug. 28. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Meg nagyon finom a gombás tekercs is belőle:

Vékonyra klopfolod a szeleteket,megtöltöd töltelékkel,és bepanírozod,kisütöd.

A tölteléket így készítem:vöröshagymát kevés olajon megfonnyasztom,felszeletelem a gombát,beleteszem,fűszerezem megsütöm.Ha kész,rakok bele apróra kockázott sonkát,reszelt sajtot,összekeverem.Ezt töltöm a húsba.

2009. aug. 28. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam klopfolás nélkül is elkészíteni. Vastagabb szeletekre vágom a pulykamellet, megfűszerezem, felkockázok császárszalonnát, sajtot, fokhagymát, és ezeket beletűzdelem a húsba különböző mélységekbe, jó sűrűn. Tepsibe teszek egy icipici olajat, jól megrakom vöröshagyma-karikákkal az egész kupacot, kevés vizet öntök még alá, és alufólia alatt megsütöm. Lehet mellé sütni a tepsiben krumplikarikákat, azok is átveszik az ízét, és a köret is megvan egyből. Amikor a hús már megpuhult, átsült, leveszem a fóliát, sajtot reszelek a szeletekre, és rápirítom. :D
2009. aug. 28. 23:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!