Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek hogy csináljam?

Szerintetek hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Elkészítettem kisfiamnak születésnapjára ezt az "gesztenyés álom" nevezetű süteményt annyi hogy torta formában csináltam így desing osabb ! A kérdésem csak annyi lenne hogy ezt most szeretném csokival bevonni de csak az oldalát, szerintetek mi lenne erre a legjobb megoldás?Hogy csináljam?

2013. jan. 8. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Reszeld le csokit : Majd tortátát kicsit döntsd meg és kezd el rá szorni közbe forgasd a tortát. Igy körbe betudod voni vele..
2013. jan. 8. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Sűrrűbb csokimázt csinálj (olvasztott csoki ) és széles spatulával, hablapáttll vidd fel, mint egy krémet az oldalára. vízbe mártva az eszközt szépen el is tudod simítani. legjobb, ha egy forgatható tortatálra teszed, úgy könnyebben tudsz dolgozni vele.
2013. jan. 8. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Olvaszd fel a csokit. Vágj egy sütőpapírt akkorára, mint a torta körmérete. Az olvadt csokit vékonyan kend rá. Mielőtt egészen megszárad, vágd fel cikkekre. Ha egészen megdermedt, tapaszd a torta oldalára. Előtt krémmel kend körül.
2013. jan. 8. 10:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Közben testvérem véleményét is ki kértem és neki is szintén a reszelt csokis ötlet jutott eszébe :)
2013. jan. 8. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!