Vettem egy csomag sütnivaló kolbászt és egy csomag rizseshurkát. Szeretném ebédre megsütni a sütőben. Hogy csináljam? Kezdő vagyok! :-)
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 10:37
1/6 degesz válasza:
Tedd tepsibe, kevés zsír + egy kis víz alá. Szurkáld meg villával, hústűvel vagy fogpiszkálóval hogy ne hasadjon ki. Én meg is szoktam fordítani kb. 20 perc sülés után, ekkor ismét megszurkálom. Biztosan finom lesz.
2/6 anonim válasza:
Én is úgy csinálom, ahogy az első válaszoló írta.
3/6 anonim válasza:
én vizet nem szoktam alá,én vékony karikára vágott krumplit szoktam alá rétegezni amit megvárok hogy megpirul de puha maradjon,és ráfolyik a sülő kolbi meg hurka szaftja. Isteni ilyen körettel:)
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
Majd megírom hogy sikerült!
2012. dec. 16. 11:36
5/6 anonim válasza:
A szúrkálás csak a már kissé megsült hurkánál eredményes / vagy nem :(/ de kolbászt ne böködd meg, meg kiszárad, mint tapló.
zsírban sütni mindegyiket, fagyos zsírral megkenve, aztán lesz ami lesz... úgy is jön a világvége (vicc)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Jól néznek ki. A hurka alulmaradt a harcban kissé, mert a végein kifolyt a cucc. De a kolbász is jól néz ki! :-D
Az ízük késöbb derül csak ki. Az meg nem rajtam múlik.
Úgy csináltam ahogy az 1-es írta! Köszönöm!
2012. dec. 16. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!