Rionen kérdése:
Hogyan csináljam a fornetti jellegű sütit?
Figyelt kérdés
Vettem egy csomó fagyasztott leveles tésztát. Szeretnék pizzásat meg lekvárosat csinálni. Párnácskákat szeretnék de nem tudom mekkora legyen egy párnácska. És mivel ragasszam rá a fedlapot az alsó rétegre. Meg ugye 220 fokon kell sütni?2012. dec. 20. 08:46
1/3 anonim válasza:
Tegnap csináltam lekvárosat, lisztezett deszkán kicsit nyújtsd ki a tésztát, vágj téglalapokat, akkorát, hogy össze tudjad hajtani, kend meg az alsó 3 oldalt vékony csíkban felvert tojással, tegyél a tészta közepére kiskanálnyi kemény lekvárt, majd hajtsd rá a felső lapot és kicsit nyomogasd össze a három szélét, kend le a tetejét is tojással, majd sütőpapírral bélelt tepsiben süsd (én közepes lángon szoktam) kb 15-20 percig, ha közepes barna akkor jó, szórd meg porcukorral a tetejét.
A pizzás is mehet ugyanígy.
2/3 anonim válasza:
A pizzás tetejét reszelt sajttal hintsd meg.
3/3 A kérdező kommentje:
de a tetejét nem kell megkenni tojással ugye?
2012. dec. 20. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!