Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi volt az eddigi legnagyo...

Mennyi volt az eddigi legnagyobb ételmennyiség amit megettél egy ültő helyedben?

Figyelt kérdés
És mi volt az?
2013. jan. 5. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
egy 45-cms pizza fele :) Nem tudom, hogy ez most sok e vagy kevés :D Nyáron szoktunk járni haverokkal egy pizzériába és ott ált. hárman eszünk egy ekkorát, de akkor csak ketten voltunk :)
2013. jan. 5. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
32 centis pizza :D
2013. jan. 5. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2 gigalábas spagetti
2013. jan. 5. 13:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A Lurdyban van egy Bőségtál nevű étkezde, náluk a gyros tál az egyik kedvencem. Nevükhöz híven valóban hatalmas adag, ritkán kérek sima tálat, általában egy kis adag is megteszi egy felnőtt ember számára. De akkor egy nagy tálat kértem, sok-sok csípős szósszal (az egyik legjobb náluk a csípős szósz, az pedig számomra nagyon fontos :)). Minden elfogyott a tálról, az össze hús, köret és zöldség, leginkább azért, mert jutott mindenre csípős. Párommal ettünk ott egy mozi után, ő mekis kaját evett, de meghagyott egy sajtburgert, sültkrumplit, még azt is megettem a gyros tál után, aztán pedig vettem egy dupla csokis jegeskávét. Előtte sem és azóta sem ettem egy ültő helyemben annyit, meg is lepődtem :)

De a kedvenc ételeimből viszonylag sokat tudok egyszerre enni, dobogós a káposztás tészta is, egy jó nagy lábossal megettünk ketten az akkor 10 éves unokaöcsémmel, én 3 púpozott tányérral, ő pedig 3 púpozott és egy fél tányérral kb :) Rengeteg tud enni, és nem látszik meg rajta, 3 óránként éhes, mint egy csecsemő, de magas, nyurga kissrác (tegnap volt 12 éves). A bátyja meg ha csak ránéz valami kajára, már hízik tőle, pedig keveset eszik, nagyon válogatós, amin egy pici zsír van, azt már ő nem eszi meg. A kisebb meg a főtt sonka zsíros, cupákos részét imádja. Hát ez van, különbözőek vagyunk :)

Erre a két kiemelkedő esetre emlékszem.

2013. jan. 5. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
25 dkg fonott kalács mézzel,vajjal+0,5 l kakaó.A második 25X35 cm tepsiben csináltam kakaós-meggyes sütit felét megettem
2013. jan. 5. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Még gyerek korunkban a tesóim elkezdtek nekem krumplit sütni, kíváncsiak voltak arra, hogy mennyit tudok megenni. Amikor a 2 kg-ot megettem, akkor szóltak, hogy mostmár hagyjuk abba, mert ők elfáradtak.
2013. jan. 5. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
húú...nem tudom. nagyjából mindig egy bizonyos mennyiséget eszek... de azt hiszem 2 óriás hamburger, az már úgy sok volt egyszerre... :D
2013. jan. 5. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy 32 cm-s pizza. :)
2013. jan. 5. 15:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
40 darab szezámmagos édes chilis csirkegolyó, egy bazi nagy tál pirított zöldséges tésztával...:D Nem bírtam utána semmit csinálni :D
2013. jan. 6. 12:39
 10/10 anonim ***** válasza:
gombás pizza
2013. jan. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!