Hogy jobb a piskóta?
Figyelt kérdés
Sthal Judit műsorában láttam,meg a vacsoracsatában is,hogy a piskótának a tésztájánál nem verték fel külön a tojásfehérjét,hanem egészben a tojást leverték,rá a cukrot,lisztet sütőport,meg a szódabikarbónát.
Tényleg lehet így is vagy így már nemfog feljönni a tészta?
Mi a különbség a 2 féle elkészítési mód között?
2009. aug. 26. 20:38
1/3 anonim válasza:
ezt a módját nem ismerem a piskóta sütésnek de múltkor olvastam egy iszonyat jó receptet nagyon bevált, feljött rendesen a tészta és nagy sikert arattam vele.
Ott a tojást a vajjal kellett felverni és nem kell szétválasztani meg semmi. Elküldöm a receptet ha gondolod :)
3/3 A kérdező kommentje:
Légyszíves akkor elküldenéd.
Előre is köszönöm szépen és remélem nálam is sikert arat majd:-)
2009. aug. 28. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!