Hogyan csinálják olyan finomra a makarónit az éttermekben, ebédlőkben?
Figyelt kérdés
Nem a koleszos ebédlőre gondolok,meg nem is a luxuséttermekre, hanem egy átlagos kajáldában hogyan csinálják a makarónit olyan finomra, hogy nem tocsog a szószban, hanem olyan gusztusosan rá van ragadva a tésztára.
A google most nem volt a barátom.
2013. jan. 2. 18:04
1/2 anonim válasza:
Minőségi tésztát főznek, finom szószt csinálnak, és jól eltalálják a megfelelő arányokat.
ennyi:)
2/2 anonim válasza:
A tészta fözésekor NEM tesznek sem olajat, sem vajat vagy zsirt a fözövizbe, a kifött tésztát NEM öblitik le, nem forgatják zsiradékba, hanem még frissen, forrón teszik rá a mártást. (Ha nagyobb adagokat föznek, akkor azt adagokban tárolják a leszürés után, a tálalás elött kevés NAGYON FORRÓ tésztalét öntenek rá, és úgy jön rá a mártása)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!