Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tarjából mit csináljak?...

Tarjából mit csináljak? Valami fincsi pörit? Hogy készítsem el?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 11:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mustáros tarját készítenék hasábburgonyával, és salátával. Vagy cigány-pecsenyét.
2009. aug. 25. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
A tarja sütve a legjobb.Megsütheted egészben és szeletekben is.Sóval,fokhagymával fűszerezd.Zsíron ( nem olajon,mert a tarjából kisülő zsír meg az olaj együtt nem jó,az olajban rákkeltő anyagok is vannak )megfuttatod mindkét oldalát,hogy színt kapjon.,öntesz alá egy kevés vizet,és fedő alatt párolod.Ha kell,mindig pótolod a vizet alatta,mig puha nem lesz.
2009. aug. 25. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Fóliás hús:

személyenként 1 szelet tarja.

alufóliára tenni,só bors mustár.rá karikázni hagymát,és burgonyát.belecsomagolni a fóliába,és sütőben megsütni.a hús vastagságától függőem 1-1.5 óra alatt kész.én nagyon szeretem,fini!

2009. aug. 25. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!