Milyen tésztát kell készíteni, ha tésztanyomoval szeretném formázni?
A darált süninek itt vannak receptjei!
Ha receptet keresel, akkor itt vannak kiprobáltak:
Darált keksz
750 g liszt, 250 g margarin, 250 g cukor, 2 cs. van. cukor, 4 tojás, só
A hozzávalókat összegyúrva hütöben pár órát pihen-tetjük, kekszdarálóvaladagoljuk, 200 °C-on világosra sütjük.
LEhet bele kakaót is keverni - 2 ek lisztet kicserélni 2 ek kakaóra - nem instant!
Géptészta
Hozzávalók: 500 g liszt, 250 g margarin, 200 g cukor, 3 tojás, 1 cs. van. cukor, 1 ek rum vagy bor, só
A fenti hozzávalókat összedolgozzuk, majd a húsda-rálónkra a megfelelö formázó alkatrészt szereljük, és ezen áthajtjuk a tésztát. Halványsárgára sütjük.
Kókuszos keksz
600 g liszt, 200 g cukor, 250 g vaj, 2 tojás, 250 g kókusz (vagy mogyoró, mandula), 1 cs. van. cukor, 1 ek. rum, só
A hozzávalókat összegyurva hütöben pár órát pihen-tetjük, kekszdarálóval adagoljuk, 200 °C-on világosra sütjük.
Ha nem tudod, hogy mivel csináld, akkor meg a húsdarálóra lehet kapni olyan elötéte, mit ha a lyukas tárcsa helyére csavarsz és a tésztát átdarálod, elöl az ismert recés tésztacsikok jönnek ki. Ezek méretre vágva teszed a tepsire és utánna sütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!