Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hölgyeim! Egy kis segítség...

Hölgyeim! Egy kis segítség sajtos pogácsa ügyben?

Figyelt kérdés
Holnap velem lesz a kislányom, és kérte süssek neki sajtos pogácsát. Nem vagyok teljesen tudatlan (férfi létemre) de annyi receptet olvastam, nem tudok dönteni. Előre is köszönöm.
2012. dec. 25. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Én azt javaslom neked hogy válaszd ki azt ami számodra a legkönnyebb. Igazából nem célszerű a receptet pontosan követni és kicentizni a dolgokat rá mert felesleges, de azért kövesd a receptet szépen úgy ahogyan kell csak ne túl precízen. Hidd el ez olyan finom és egyedi lesz hogy a kislányod imádni fog érte :)
2012. dec. 25. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

:-) Akkor itt egy tuti nyerő recept, én mindig ezt sütöm és mindenki imádja.

3 dkg élesztőt pici tejben felfuttatom, 25 dkg vajjal, 2 tojás sárgájával, 2 dl tejföllel, 2 kiskanál sóval, 45-50 dkg liszttel összedolgozom.

Kinyújtom, hajtogatom, ezt 20 percenként még kétszer ismételem, majd a végén kb egy cm vastagra nyújtom, tetejét késsle berácsozom, kiszaggatom, a tetejét megkenem a tojásfehérjével és megszórom sajttal vagy magvakkal és aranybarnára sütöm 180 fokon.

2012. dec. 25. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
2 vagyok. Kimaradt, h sütőpapíron süsd, vagy vajazott-lisztezett tepsiben.
2012. dec. 25. 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

25dkg liszt,25dkg vaj/margarin/zsír,25dkg túró,só

Összegyűrod,kiszaggatod és megszórod sajttal :).

2012. dec. 25. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Én ezt javaslom.

[link]

Egyszerűen csak össze kell gyúrni a hozzávalókat, semmi nehézség nincs benne. Én a tésztába szoktam ütni egy egész tojást is, bár a recept nem írja, de nekem így sokkal jobban össze szokott állni!

Eddig mindenki imádta, azt mondták egy baj van vele, hogy nem lehet abbahagyni az evését. :)))

2012. dec. 25. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nos? Sikerült a pogi?
2012. dec. 27. 13:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mi az hogy sikerült? Hála a segítségeteknek fenomenálisan jó lett. Már akartam írni, de nem értem rá, mert "romeltakarítás" van a lakásban a lányom után.

Az a helyzet, hogy kicsit sokat csináltam (hála Istennek) úgyhogy a volt feleségemnek is küldtem belőle.

Azt hiszem nagyon jól esett neki, és látja, hogy nem egy sz@rházi a volt férje.

Mégegyszer NAGYON KÖSZÖNÖM a segítséget és boldog új évet kívánok mindannyiótoknak!

2012. dec. 27. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
:-))) Ügyes vagy! Örülök, h segítettünk, bármelyik receptet készítetted is el a végén! Boldog Új Évet Neked is!
2012. dec. 27. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!