Pogácsát szeretnék sütni, de nem igen sikerül olyanra, mint a nagyimnak, sajna már nem tudom megkérdezni tőle. Hogy tudnám olyanra, mint az övé volt s ne legyen olyan, amit linkelek lent?
2012. nov. 12. 12:05
1/6 anonim válasza:
Kétszer kelesztés, jó vastagra szaggasd ki, és vágd be rendesen :)
2/6 anonim válasza:
Ugyanabban a sütőben sütöd, mint a nagyid?
Ugyanis a sütő sem mindegy...
3/6 anonim válasza:
A fentieken túl:
Sokat számít az is, hogy van-e elég ideje arra, hogy megkeljen, vagy gyorsan akarod sütni.
Másrészt, hogy a sütő kellően előmelegített-e, amikor berakod?
4/6 A kérdező kommentje:
Első köszi, figyelek majd erre.
Második nem, hisz a halála után próbáltam.. Ami, meg anyunak volt az tökre ment. Aztán a mostani sem tökéletes.
Harmadik arra figyelek, hogy legyen elég ideje, sosem kapkodok, az előmelegítéssel sincs gond.
2012. nov. 13. 12:38
5/6 anonim válasza:
Olvastam én már itt olyan "galádságot" is, hogy van, aki nem elégszik meg a poginál az élesztővel, a kelesztéssel, hanem "belecsempészi" a sütőport is.
(Esetleg egy adagot próbálj meg te is úgy) Ki tudja, talán épp az a nagyid pogácsájának is a titka! :))))
6/6 anonim válasza:
Olyan receptet probalj amit hajtogatni kell eleg macearas meg idoigenyes de nagyon szepen feljonnek a pogik a hagyomanyos nekem se sikerult soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!