A pogácsához ki kell kenni a tepsit?
Figyelt kérdés
Úgy értem kizsírozni belisztezni a tesi alját?2012. nov. 18. 10:31
2/11 A kérdező kommentje:
Ez az ,hogy nem emlékszem,hogy liszt is kellene. eddig sütőpírra raktam aar nem kellet semmi. Az olajozás nem elég?
2012. nov. 18. 10:39
4/11 anonim válasza:
Én mindig kizsírozom és lisztezem.
5/11 A kérdező kommentje:
csak többedszerre kel kisütni és ha kilisztezem a liszt meg ég vagy mosogathatom a tepsit :/
2012. nov. 18. 10:46
6/11 anonim válasza:
Én sütőpapírt teszek alá, mert úgy könnyű kitisztítani a tepsit.
7/11 anonim válasza:
Kivajazni, kilisztezni akkor kell, ha például piskótát sütsz. Olyant, amit beleöntesz, és kitölti a tepsit. A pogihoz elég a sütőpapír.
8/11 A kérdező kommentje:
Elfogyott a sütőpapírom azért kérdeztem a zsírozás,olajozást.
2012. nov. 18. 10:53
9/11 anonim válasza:
Elég a sütőpapír szerintem, én 2 éve rájöttem hogy sokkal egyszerűbb azt használni, mert hiába zsírozom vagy olajjal kenem ki a tepsit, ugyanúgy beleég a dzsuva aztán áztathatom órákig hogy rendesen kibírjam pucolni.
Használj sütőpapírt sokkal egyszerűbb, és a mosogatásnál sem kell szenvedned, csak gyors átmosod, leöblíted és ennyi.
10/11 anonim válasza:
Sütőpapír, vagy zsírpapír. ennél praktikisabb nem is lehet. ha zsírozod, lisztezed, az első tepsinél már megsül az alja, és nem lehet belepakolni a következőt.
így meg papírostól átcsúsztatod egy tálra, papír vissza és mehet a következő adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!