Hogy szoktatok kesziteni az almalevest?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 14:35
1/2 anonim válasza:
A darabokra vágott almát cukros, fahéjas, szegfűszeges vízben jó félig megfőzöm, és tejszínnel elkevert vaníliás pudingporral behabarom, és felforralom. Ha krémlevest csinálok, akkor összeturmixolom, de a folyamat ugyanaz, csak kevesebb pudingport teszek bele.
2/2 anonim válasza:
Én ugyanúgy szoktam, mint az első hozzászoló, de citromkarikát is rakok bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!