Melyik az a hal, amelyiket ha nem megfelelően készítünk el, akkor mérgező lehet?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 21:59
2/8 mustafa33 válasza:
és akár hiszed akár nem, a mi márnánk is. ☺
4/8 anonim válasza:
De csak az ikrája.
A márna ikrája mérgező, főleg ívási időszakban, fogyasztása nem ajánlott!
A Fugu halat ha rosszul készítik el az akkor mérgező.
A márnának meg az ikrája az. Nem azért mérgező mert rosszul készítik el.
6/8 anonim válasza:
A ponty, ha a keserűfogát bennehagyod a torkában! Azt mindenképp ki kell vágni.
7/8 mustafa33 válasza:
A fugu sem azért mérgező, mert roszul készítik el. Az mindig mérgező, de ha jól készítik el, akkor nem mérgező. A márnában is ha ikrával csinálják akkor mérgező, ha tudod hogy az ikrát ki kel dobni, akkor nem. A fuguban is tudni kell mi a mérgező része.
8/8 mustafa33 válasza:
Vagy gondolod, hogy a fugu csak attól lesz mérges, ha a szakács rosszul főz? Attól a vendég lesz mérges. ☺ A szakács pedig szeppukut követ el. ☻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!