Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sosem sütöttem még mézeskalács...

Playgirl kérdése:

Sosem sütöttem még mézeskalácsot! Szerintetek ez a recept jó?

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 13. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ebben nekem az a fura, hogy nem rozsliszt kell hozzá, márpedig én mindig rozsliszttel sütőm a mézes kalácsot. Attól is lesz olyan szép színe. Amit javasolni tudok, hogy mindegy melyik receptnek állsz neki, de vigyázni kell, hogy rövid ideig kell sütni, forró sütőben 10-15 percig, mert akkor lesz nagyon kemény, ha túl sokáig sütjük.
2012. dec. 13. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
jó, de szerintem ezt néhány napig zacsiban pihentetni kell hogy megpuhuljon. Ha gondolod írok neked olyan receptet ami másnapra puha és nagyon finom, én idén ezt sütöttem meg és már alig van belőle pedig hol van még a Karácsony:) De rá is kereshetsz a google-ba írd be: Horváth Éva mézeskalácsa. Tuti recept.
2012. dec. 13. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!