Pataki tálról van tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Mi a különbség, hogy belül mázas ill. nem mázas tál között?2012. dec. 13. 13:54
1/4 anonim válasza:
Nekem römertopf van, az nem mázas, de nagyon jó. Olyan sok finomságot lehet készíteni benne, mi elég sűrűn használjuk.
2/4 anonim válasza:
Igen forró tud lenni, óvatosan fogd meg.
3/4 Juili válasza:
4/4 anonim válasza:
Évek óta használom és nem rossz. Egy hátránya van,hogy a sült dolgok amik az étel szint felett vannak az oldalára sülnek, mert főzés közben a kaja "apad", .Áztatással lehet valamit elérni, de kaparás nélkül nem jön le. A sólet és az Erdélyi túros isteni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!