Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor egy receptbe tejszín...

Amikor egy receptbe tejszín kell, az főző-, vagy habtejszínt jelent?

Figyelt kérdés

Most narancsos trüffel tortát szeretnék készíteni, amihez 8 dl tejszínt ír a recept. Melyik tejszínt kell hozzá vennem?

Mondjuk biztos a legjobb lenne a piacon kapható házi tejszín, csak oda most nem tudok eljutni.



2012. dec. 13. 08:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
húú, ez nekem is általában problémát szokott okozni, sosem tudom, hogy épp mire gondolnak tejszin alatt.
2012. dec. 13. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:

Habtejszín mindenképpen. a zsírtartalom szükséges a jó trüffelmasszához.

ahogy mások is írták, a főzőtejszín ételek ízesítésére, sűrítére való a tejföl mellett opcióként.

2012. dec. 13. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 A kérdező kommentje:

húha, köszönöm a rengeteg választ :)

úgy döntöttem, hazafele a munkából mégiscsak elmegyek egy tejboltba és veszek igazi, kimért tejszínt, azzal csak nem lesz gond.

2012. dec. 13. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Azzal lesz a legfinomabb.
2012. dec. 13. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
Én sütéshez mindig habtejszínt használok. De írd majd meg milyen lett a tejboltból vett tejszínnel , kíváncsi vagyok .
2013. jan. 18. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!