Az eperturmixba milyen tejszín kell? Főző- vagy habtejszín?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 17:27
1/5 anonim válasza:
én csak tejjel szoktam csinálni és cukorral
2/5 anonim válasza:
Mindegyik jó bele, a habtejszín zsírosabb, így ízletesebb is. a zsír az ízvivő anyag.
persze sokkal kalóriadúsabb is...
4/5 anonim válasza:
ja persze mértékkel, nehogy 3 deci habtejszínt megigyál, mert hasmars lesz a vége.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2012. máj. 29. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!