A Hulalát lehet forralni?
Figyelt kérdés
[link] Ezt a receptet szeretném megcsinálni, de van egy rész, ami azt írja, hogy forraljuk fel a tejszínt a csokival. Általában Hulalát szeretek használni, mert könnyen, gyorsan fel lehet verni, mindig jó a hab, és nem kell hozzá habfixáló. Lehet valami baja a Hulalának, ha felforralom?2012. ápr. 5. 21:51
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem,ha felforralod,utána feltudod majd verni. Inkább gőz fölött olvaszd fel a csokit és úgy keverd a felvert habba.
2/3 anonim válasza:
Persze hogy felforralhatod.
De alaposabban olvasd át a receptet mint az első hozzászóló, mert nem az összes tejszínt kell felforralni, hanem csak 2dl-t amiben elkevered a porcukrot és felolvasztod a csokit. A maradék 3 dl tejszínt kell felverned kemény habbá.
És ha a felforralt csokis tejszín kihűlt, akkor kell majd a tejszínhabbal összekeverned.
Nem lesz semmi baja ha felforralod.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is úgy gondoltam, hogy felforralom, nagy baja nem lehet, de azért a biztonság kedvéért megkérdeztem :) Remélem finom lesz
2012. ápr. 6. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!