Én mikróban főzök virslit..Beállítom 1 percre aztán ha kell beteszem még 1 re..Egyébként én ha néha gázon főzöm akkor közepes lángon és rögtön beleteszem a vízbe,mikor látom hogy fő két perc után kiveszem.
2012. febr. 14. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
2/18 anonim válasza:
Ha a víz már felforrt, akkor mire várnál? Rakd bele a virslit, és ha ismét elkezd forrni, várd meg azt a néhány percet, amíg a virsli megfő, és kész.
A víz egyébként 100 fokon forr, hiába forralod órákig, max. elforr az egész, és kezdheted az egészet előlről.
2012. febr. 14. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
3/18 anonim válasza:
Hölgyeim is uraim! A virslit nem kell és nem is szabad főzni, csak melegíteni. Tudom, sokan abban a hitben élnek, hogy kell, de nem kell, mert a gyárban már megfőzték.
Éppen csak annyi kell neki, hogy kellemes legyen a hőmérséklete.
2012. febr. 14. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
4/18 anonim válasza:
Nyugodtan le lehet nyomni a válaszomat nulla százalékra is. Ha a helyes, s egyedüli helyes válasz ennyit ér, akkor csak tessék, nyugodtan. A virslit a gyárban már megfőzték, nem kell otthon főzni csak átmelegíteni.
2012. febr. 14. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
5/18 anonim válasza:
"A virslit a gyárban már megfőzték, nem kell otthon főzni csak átmelegíteni."
Élelmíszer-áruismeret 1. osztály /vagy második, régen tanultam/
2012. febr. 14. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
6/18 anonim válasza:
Micsoda badarságokat hordanak itt össze...melegítesz vízet, közepes lángon a tűzhelyen, rögtön belerakod a virslit, folyamatosan figyeled hogy ne repedjen meg hosszában, mert általában eléggé hajlamos rá mindegyik milyen féle-fajta. Közben óvatosan megszúrkálhatod kés hegyével, abból tudod hogy jó-e vagy sem. Mikro nem virslifőzésre való
2012. febr. 14. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
7/18 anonim válasza:
ma 20:15 Megerősíted vagy vitatod a gyári főzést?
2012. febr. 14. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
8/18 anonim válasza:
No jó, a gyári főzés inkább csak hőkezelés, de a lényegen nem változtat, nem kell főzni.
2012. febr. 14. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
9/18 doboszoli válasza:
A virsli teljesen megfőzött, fűszerezett, aprított húsból(?)
készül.
Nem kell főzni, csak melegíteni 80 fok körül, tehát a víz csak gyöngyözzön, nem forrjon.
Hideg, max. langyos vízbe tedd, hogy lassan melegedjen fel a belseje is, a forróba dobva szétdurran.
2012. febr. 15. 05:11
Hasznos számodra ez a válasz?
10/18 anonim válasza:
A virsli fajtájától is függ a főzési idő. A jófajta virslit (mint pl. a bécsi virsli), szinte alig kell főzni, forrás után fél perc és már jó is, különben szétdurran, de a füstlit például én sokáig főzöm, hogy lágyabb és szaftosabb legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!