Mennyi ideig kell forralni a vizet virsli főzés előtt? És hány fokon? Most kéne.
"No jó, a gyári főzés inkább csak hőkezelés, de a lényegen nem változtat, nem kell főzni."
Na ez a baromság, mint ahogy a doboszoli is rámutatott, főzik a virslit gyártás közben.
Pontozás, értékelés
1.
Hölgyeim is uraim! A virslit nem kell és nem is szabad főzni, csak melegíteni. Tudom, sokan abban a hitben élnek, hogy kell, de nem kell, mert a gyárban már megfőzték.
Éppen csak annyi kell neki, hogy kellemes legyen a hőmérséklete.
A válasz 71%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
Állt ez már 30% alatt is.
2.
Nyugodtan le lehet nyomni a válaszomat nulla százalékra is. Ha a helyes, s egyedüli helyes válasz ennyit ér, akkor csak tessék, nyugodtan. A virslit a gyárban már megfőzték, nem kell otthon főzni csak átmelegíteni.
A válasz 46%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
Ezeket én írtam be.
Ezt pedig más:
doboszoli válasza:
A virsli teljesen megfőzött, fűszerezett, aprított húsból(?)
készül.
Nem kell főzni, csak melegíteni 80 fok körül, tehát a víz csak gyöngyözzön, nem forrjon.
Hideg, max. langyos vízbe tedd, hogy lassan melegedjen fel a belseje is, a forróba dobva szétdurran.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
Hol van itt a logika?
Mint már egyszer írtam tananyag, hogy főzik.
A pontozást leszarom, más nyomkod észnélkül.
" Évajuli válasza:
Ne keress itt logikát. :-)))))"
Nézd meg a politika rovatot, na ott még a logika szikrája sincs meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!