A gesztenyekrémhez (tortatölteléknek) rakhatok tejszín helyett Hulalát?
Figyelt kérdés
Ha próbáltátok már, akkor légyszi írjátok le a receptet is, hogy miből mennyi kell!
Köszi
2010. dec. 10. 10:36
2/3 anonim válasza:
A Hulala tökéletes lesz!!Verd fel a tejszínt,reszelj hozzá gesztenyét ízlés szerint(25 dkg szoktam én 1 normál tortához)és pici rumot!Keverd össze,töltsd be vele a tortát!Ha fél liter tejszint versz fel akkor marad a külsejére is!Díszítheted gesztenyegolyókkal,szívekkel,esetleg gesztenyét reszelhetsz a tetejére,én az oldalára csokidarát szoktam tenni!Sok sikert:)
3/3 anonim válasza:
A hullala az pont jó. Én mindig ezt szoktam mindenhez amihez habtejszín kell. Ha azt írják a receptben hogy tejszínt habfixálóval kell felverni én ahelyett is hullalát szoktam. Az annélkül is jó kemény lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!