Hol lehet kapni Hulalát? Tényleg nem esik össze a süti tetején?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 11:36
1/7 anonim válasza:
Én azt használok régóta, nem esik össze. Bár én mindig teszek bele habfixálót, anélkül még nem próbáltam.
Tescoban biztosan lehet kapni, én ott szoktam venni, de sok helyen megtalálod.
2/7 anonim válasza:
minden híper-szuper marketben lehet kapni.uht-dobozban van.van ahol ki is rakják raklapra más sütési kellékekkel együtt, hogy az ember belebotoljon:))
3/7 anonim válasza:
tényleg, de nem finom. (mellékíze van, érződik rajta, hogy növényi alapú) sok helyen láttam már: tesco, auchanban tuti van.
4/7 anonim válasza:
Igen van aki tényleg nem szereti az ízét. Én is mindig ezt használom semmi bajom az ízével szerintem felesleges pazarolni bele a habfixálót, így is szuper! Metróba veszem a legolcsóbban!
5/7 anonim válasza:
Minden szupermarketben lehet kapni, van habtejszín és főzőtejszín is, többféle méretben is. Az Auchanokban pl.a tojások mellett, a tejszínek között van, a Gyáli úti Metro-ban az utolsó hűtés nélküli polcsoron, közvetlenül a mirelitek szomszédságában. Én sem szeretem az ízét :), Haas habport használok, annak is van valami kis műíze, de nekem kellemesebb és az sem esik össze.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. nov. 29. 13:40
7/7 anonim válasza:
Auchanban most akciós a fél literes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!