Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol lehet kapni Hulalát?...

Hol lehet kapni Hulalát? Tényleg nem esik össze a süti tetején?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azt használok régóta, nem esik össze. Bár én mindig teszek bele habfixálót, anélkül még nem próbáltam.

Tescoban biztosan lehet kapni, én ott szoktam venni, de sok helyen megtalálod.

2010. nov. 29. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
minden híper-szuper marketben lehet kapni.uht-dobozban van.van ahol ki is rakják raklapra más sütési kellékekkel együtt, hogy az ember belebotoljon:))
2010. nov. 29. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
tényleg, de nem finom. (mellékíze van, érződik rajta, hogy növényi alapú) sok helyen láttam már: tesco, auchanban tuti van.
2010. nov. 29. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen van aki tényleg nem szereti az ízét. Én is mindig ezt használom semmi bajom az ízével szerintem felesleges pazarolni bele a habfixálót, így is szuper! Metróba veszem a legolcsóbban!
2010. nov. 29. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden szupermarketben lehet kapni, van habtejszín és főzőtejszín is, többféle méretben is. Az Auchanokban pl.a tojások mellett, a tejszínek között van, a Gyáli úti Metro-ban az utolsó hűtés nélküli polcsoron, közvetlenül a mirelitek szomszédságában. Én sem szeretem az ízét :), Haas habport használok, annak is van valami kis műíze, de nekem kellemesebb és az sem esik össze.
2010. nov. 29. 12:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. nov. 29. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Auchanban most akciós a fél literes.
2010. nov. 29. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!