Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kemény lett a mézes puszedli,...

Kemény lett a mézes puszedli, pedig a recept szerint azonnal fogyasztható. Lehet kicsit túl sütöttem?

Figyelt kérdés
Való igaz, hogy szódabikarbóna helyett a dr. outker mézeskalács fűszeres sütőport tettem bele. Lehet ez a baj? Nem tudtam pontosan mikor vegyem ki a sütőből, lehet 1-2 perccel korábban kellett volna. Lekvárral töltötten sütöttem, de ez hiába van zárt edénybe 2 napja, nem puhul. Tegnap este még kenyeret is tettem mellé, mert írták valahol, hogy attól is puhulhat.
2012. dec. 12. 15:19
 1/2 Csivibaba ***** válasza:

Tegyél mellé pucolt almát. Vágd cikkekre vagy karikákra, és tedd be a dobozba és zárd le!

Egyébként szerintem túl sokáig sütötted!

2012. dec. 12. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 zsanna70 válasza:
Szerintem is túl sütötted! 180 fokon 8-9 perc elég! Úgy tűnik, hogy még nem sült meg, pedig de! Hidd el! :)
2012. dec. 12. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!