Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mibe szoktatok olíva bogyót...

Mibe szoktatok olíva bogyót tenni?

Figyelt kérdés
Van egy zacskóval, de nem tudom milyen ennivalóba lehetne belerakni. Pizzát sütni pedig nem tudok :)
2009. aug. 21. 09:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
En mindennem eszem, szendviccsel vagy annelkul. siman tv-nezes kozben is eszegetem, nagyon szeretem!!!!!!
2009. aug. 21. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Pizzàn.Igaz nem tudsz sütni,irtad,pedig ha beirod a google-ba sok pizzatészta receptet dob ki.

Egy nagy pizza sonka,kukorica,gomba,paprika,olivabogyo...hmmm

2009. aug. 21. 14:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Tésztaszószba: 2-3 gerezd fokhagymát, pár szem olívabogyót összevágva és pár szem kapribogyót kevés olajban megpirítom, rá 1 kiskanál pirospaprika, bele a feldarabolt friss paradicsom, kevés vízzel felengedem, megfőzöm, majd mehet bele egy kicsi paradicsomkonzerv (püré), só, bors zöldfűszerek. Tálaláskor a tetejére sok-sok sajt.
2009. aug. 21. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!