Most akkor melyik napon lehet rizs enni a 90 napos alatt? Oliva bogyót lehet tenni salátákba?
Figyelt kérdés
Annyi mindent olvastam már róla,hogy már fogalmam sincs:)
Végülis a keményítő szénhidrát nem? Akkor keményítő napon vagy szénhidrát napon lehet enni? Vagy mindkettő?
2009. ápr. 30. 10:45
1/5 anonim válasza:
kemenyitonapon irjak akkor egyel rizst:D de egyebkent,szosszal vagybarmi massal jo szenhidratnapon is:) de en inkabb kemenyitonapon javasolnam,enis akkor ettem
sok sikert!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. ápr. 30. 11:59
3/5 anonim válasza:
sztem meg szénhidrát napon lehet enni rizst. nem tudom,ki találta ki,h keményito,mert a leírásban is az van írva,h szénhidrát kozé tartozik.nézzétek csak meg. az igaz,h a keményíto is szénhidrát,csak nem az osszes.
4/5 anonim válasza:
Szóval, hogy eldöntsem a meccs állását, én is keményítőnapra ajánlom a rizst, bár olvastam már szénhidrátnapra is. Én mindenesetre az előbbi napon ettem. Elég sokszor, pl. borsóval, mexikói körettel, karfiollal, vagy csak kukoricával. Ízletes és laktató is, ebédre vagy akár vacsorára.
5/5 anonim válasza:
Én keményítő napon eszem, amugy teljesen mind1, hogy melyik napra teszed, csak akkor utána mindig azon a napon edd, tehát ha egyszer keményítő napon eszel rizst,akkor mindig keményítő napon kell enni..sok sikert;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!