Más macska is eszik/szereti az oliva bogyót?
Figyelt kérdés
A macskánk imádja az oliva bogyót, mind a zöldet, mind a feketét. Teljesen begajdul tőle, elkezd a földön gurulni, "bukfencezni" ilyesmi, és még többet akar. Miért szeretheti? Jót tesz neki? Egyáltalán van még ilyen lökött macskája valakinek?2010. márc. 14. 12:40
1/3 anonim válasza:
Igen, szereti az enyém is:). De ő minden kajáért meg van bolondulva... Javíthatatlan eset:D.
2/3 anonim válasza:
Igen. Az enyem is imadja, bar nyersen nem annyira. Azonban sutve (pizza) imadja utana mindig vad tekergozesbe kezd. :)
3/3 anonim válasza:
hmm... én nem tudom, hogy a bogyóval is így van-e, de egyik ismerősöm macskája véletlen beleivott az olivaolajba (az enyém is mindig érdeklődik iránta) és azóta nagyon büdös szegény :D Úgyértem olyan olaj szaga van a bőrének. Szóval ennek nem árt utánanézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!