Hogyan lehet feldúsítani a zöldborsófőzelék levét?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 10:34
1/6 anonim válasza:
úgy érdet nagyon sűrű lett ?, mert akkor kis vízzel, tejjel korrigálhatod.
vagy fejts ki bővebben mire gondolsz.
2/6 anonim válasza:
A főzelékben megfött borsóbol vegyél ki és turmixold össze és tedd vissza a főzelékbe.
3/6 anonim válasza:
Étkezési keményítővel is sűrítheted, vagy tejes-lisztes habarással.
4/6 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy egy kicsit laktatóbbá tenni, akkor karikázz bele néhány főtt tojást.
5/6 A kérdező kommentje:
Miközben hazahoztam kifolyt a leve, és azt szeretném feldúsítani.
2012. dec. 11. 12:31
6/6 anonim válasza:
kevés vízben felteszed csendesen forrni, és a fentebb ajánlott módszerek közül bármelyikkel besűrítheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!