Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ismered a tojásos lecsót?...

Ismered a tojásos lecsót? (részletek alább)

Figyelt kérdés
Egy másik kérdés kapcsán derült ki hogy az illető nem ismeri ezt az ételt. Ez komoly? Van még olyan ember aki ne evett volna ilyet?
2009. aug. 19. 21:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem itt egyedül te vagy nevetséges...:)
2009. aug. 19. 22:17
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem tudtam h van tojás nélküli :P Naés? :P Amúgy mi is tejfellel esszük
2009. aug. 19. 22:19
 13/31 anonim válasza:
100%

Én pont ma ettem.

Anyu csinálja a legjobban:P

2009. aug. 19. 22:22
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

Azért ez nem olyan nagy dolog,ami miatt ki kéne akadni, mert ő nem ismeri. Pl tájegységenként vannak jellegzetes ételek, te sem tudhatsz mindent, van olyan, amit te sem ismersz, akkor meg az néz téged hülyének.

Vagy amikor egy ugyannnak a kajának van v 3 féle neve, pl:

lepcsáng=tócsni=krumlifasírt.

Amúgy én is csak úgy hallottam, h tojásos lecsó, az olyan fura nekem h lecsós tojás.

2009. aug. 19. 22:30
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak,teljesen igazad van. Nálunk még vakhúsnak is hívják. Én a lecsót mindég tojással eszem,de külön megsütve.
2009. aug. 19. 22:38
 16/31 A kérdező kommentje:
Ez alapműveltség. Minden magyar ember mint te is aki nem érti miért akadok ki rajta, tudja mi az. Ugye? Lehet védeni, de azért csak tudjátok miről van szó, nem úgy mint ő. Mintha valami baromi bonyolult dolog lenne. Tojás+Lecsó=tojásos lecsó. Ez nem egy olyan dolog amit mindenhol másképp hívnak. És nem tájegységre jellemző kaja, mindenhol eszik. És igen ez wááááá.
2009. aug. 19. 23:22
 17/31 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, nálam nem a tojásos lecsónál kezdődik az alapműveltség...

És annyira lesz.rom ha nem tudja vki mi az a tojásos lecsó,és nem hiszem el, h van ember, aki képes kiirni egy netes oldalra, h h lehet vki olyan műveletlen már, h nem ismeri a tojásos lecsót???

Meg amúgy is, alapból a kérdést azér tette föl, h milyen a tofu? Most akkor azon miért nem borulsz ki, h milyen ember az, aki nem ismeri a tofut?

Vagy a tofu már a te műveltségedet is meghaladta? xD

(Bocs, ezt muszáj volt)

Béke x)

2009. aug. 19. 23:43
 18/31 anonim ***** válasza:
91%
Én pl. utálom utálom a lecsót is és a tojásrántottát is. Amúgy meg mondanék neked olyan kajákat amikről még te sem hallottál szóval szerintem felesleges ekkora felhajtást csinálni belőle.
2009. aug. 20. 00:21
 19/31 anonim ***** válasza:
86%
Én sem tudtam sokáig, hogy szoktak paradicsomot is tenni a rántottába, ami ugye a tojásos lecsó. Szívesbben megeszem a sima rántottát.
2009. aug. 20. 00:45
 20/31 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a Te műveltséged a tojásos lecsónál nemcsak kezdődik, hanem ugyanott végződik is :D
2009. aug. 20. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!