Ismered a tojásos lecsót? (részletek alább)
Figyelt kérdés
Egy másik kérdés kapcsán derült ki hogy az illető nem ismeri ezt az ételt. Ez komoly? Van még olyan ember aki ne evett volna ilyet?2009. aug. 19. 21:35
1/31 anonim válasza:
Szerintem nincs!
:D
én szpeciel imádom<3
2/31 A kérdező kommentje:
Nekem is fájt....
2009. aug. 19. 21:42
3/31 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vegetarianizmus..
Aki nem hiszi...
2009. aug. 19. 21:45
5/31 anonim válasza:
én is szeretem, sőt tejfölösen is :)
6/31 anonim válasza:
csak úgy vagyok hajlnadó megenni:)
7/31 igabcsy válasza:
Azért az a lecsós rántotta elég hülye megfogalmazás.... olyan mintha a kolbászos krumpileves helyett valaki azt mondja krumlileveses kolbász.
8/31 anonim válasza:
Tényleg elég hülye megfogalmazás ez a lecsós rántotta de szerintem aki tudja mi az érti így is:) Én is imádom:)
9/31 A kérdező kommentje:
De látod nem csak a lecsós rántottát nem vágta, ezért írtam hogy az ugyanaz. Mekkora felfedezés! És erre basszus a tojásos lecsót sem ismeri! Wááááááááá
2009. aug. 19. 22:03
10/31 anonim válasza:
És téged ez most miért b.sz fel? Nem az hihetetlen, hogy ő nem ismeri, hanem te, hogy itt "wáá-zgatsz". Ennek a kérdésnek sem volt sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!