Ti szoktatok a kakaós csiga tésztájába olajat tenni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 21:36
2/9 anonim válasza:
Én egy nagyon keveset hogy összeálljon rendesen.
3/9 anonim válasza:
Az igazi k.csiga tészta az vajastészta,tehát olaj nem kell bele.
4/9 anonim válasza:
olajjal megkenem amikor kinyújtottam a tésztát és úgy rá a kakaópor, de magába a tésztába nem teszek.
5/9 anonim válasza:
A kakaós csigába úgy van beletekerve a kakaó.A tetején hogy lehet? Megég sütésnél!
6/9 anonim válasza:
én szoktam tenni, mint minden kelesztett tésztába - a legvégén azzal dagasztom át, hogy jobb állaga legyen
7/9 anonim válasza:
Én is mindig teszek bele. Jobb lesz a tészta állaga és dagasztani is könnyebb. Sütésnél a tepsit is kiolajozom, sosem ragad bele a süti.
8/9 anonim válasza:
5. A k.csigát csak a sütés előtt szeletelik fel darabokra és kelesztik meg azért
9/9 agi91babe válasza:
Én szoktam, mogyoró vagy pisztáciaolajat, de csak egy keveset az íze miatt. Néha a töltelékhez keverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!