Leveles tésztából vagy kelt tésztábol finomabb a kakaós csiga?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 11:33
1/6 anonim válasza:
Kelt tésztából, szerintem...
A leveles egyáltalán alkalmas erre?
2/6 anonim válasza:
a leveles vagy száraz vagy zsíros, de nem a legjobb. Mindenképpen a kelt a finom.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is keltből, de az is csak frissen jó, másnap már nem annyira.
a leveles száraz, és törik, nekünk nem ízlik belőle.
4/6 anonim válasza:
Kelt. ennek ellenére minden pékségben levelesből készítik.
6/6 anonim válasza:
Kelt tésztából, próbáltam levelesből, de túl zsíros volt és csak melegen volt ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!