Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kelt tésztából készült...

A kelt tésztából készült kakaós csigát hideg vagy előmelegített sütőben süssem?

Figyelt kérdés
Szeretném ha szépen megnőne és nem lenne száraz.
2012. febr. 15. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Hidegben. én miden kelt tésztát igy csinálok ,és szép magas nem száraz...
2012. febr. 15. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2012. febr. 15. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tanultam annó hogy előmelegített sütőben.

Akkor szoktuk hideg sütőben sütni a kelt tésztákat ha nem kelesztjük formázás elött.

2012. febr. 15. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
A kelt tésztát (nagyanyám kőttesnek nevezte)hideg sütőbe tesszük. Ha meleg sütőbe tennénk kérget kapna a teteje és attól nem tudna tovább nőni. Sütőporosakat tesszük előmelegített sütőbe, mert azt meg hirtelen "felhúzza" a meleg, annak az a jó.
2012. febr. 15. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Az én nagyim is kőttesnek nevezte.Sajnos már nem él,hogy tanácsot kérhessek tőle.A netes receptek meg az egyik így írja,a másik amúgy.De akkor hideg sütőbe rakom.Köszi a válaszokat.
2012. febr. 15. 10:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!