A jó hideg tálon hány féle ételnek kell lennie 6 személyre?
Első válaszoló:
Rakhatsz még rá főtt tojás aszpikban, töltött tojást.
Szerintem olyasmit rajk rá, amiről tudod, hogy a társaság szereti.
első bocs, de amit írtál nem teljesen hidegtál... a hidegtálhoz nem kell krumpli, rizs stb.
hidegtál, sonkatekercs ,kaszinótojás, franciasaláta alapon.
csemege karaj, stefánia oké.
tojástekercs, sajttekercs,esetleg fasírtgolyók.
a legfontosabb az ízléses tálalás. pl salátalevélen tálalva,színes zöldségekkel díszítve(uborka friss vagy csemege, színes kalif.paprikacsíkok,paradicsomcikkek stb.
szóval 4-5 féle jó, ha van egy nagy tálon.
de lehet ízek szerint több kisebb tálat is készíteni.
Csak a fantázia szab határt.(meg a buxa!)
A francia talp nem lehet bukó, a felsoroltakon kívül ha belefér főtt, füstölt marhanyelv(!), FF. tarja, sült kacsamell filé, meg a kismaci faxa.
Valóban a társaság ízlése dönt. (nekem pld. a "bóti" kolbásszal dugott karajtól van herótom).
Bocsi 19,55-ös!
Ha egy ilyen bulin a "hidegtálnak" nevezett ételt nekem tök hidegen hoznák ki, egy kicsit durcás lennék. Ha viszont a tálon levők a megfelelő hőfokon vannak tálalva, akkor pedig elfér rajta a sültkrumpli és a rizs is. (Szerintem ez ízlés dolga, ha a tied nem egyezik meg az enyémmel, szíved joga!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!