Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz a kelt tészta...

Mitől lesz a kelt tészta alján kemény kéreg?

Figyelt kérdés

A legtöbb általam elkészített sütinél, pogácsánál észrevehető egy kemény réteg a süti alján. Nagyon zavaró, és, veszít az élvezeti értékéből.

Villanysütőm van. Régen nagyim gázos sütőjén ezek a receptek nagyon jól kivitelezhetőek voltak. A probléma a villanysütőnél jelentkezett először. Mi lehet a baj?

Alulról a 2. helyen sütöm, alsó felső melegítésre van állítva. A sütitől függően 175-195 C közötti hőmérsékletet használok. Ha barátnőm süti meg pl. a kakaós csigát, neki tök jó lesz, pedig ő is villanytűzhelyt használ. Járt már valaki hasonlóan?


2012. dec. 1. 07:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor az a baj hogy alulról túl sok helyről sül..:)
2012. dec. 4. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!