Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van bármi olyan kaja amit...

Van bármi olyan kaja amit valamilyen gyerekkori, vagy felnőttkori trauma miatt nem vagytok képesek megenni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 11:13
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
100%
Én a mogyoróra egyszer teli ettem magam aztán megetttem még 1 rosszat és azóta már a szagától is hányok
2012. nov. 27. 16:49
 32/46 anonim válasza:
100%
Lágy zselatin a sütik tetején! Nővérem kiskoromban mindig leszedte a süti tetejéről és a szájához tartva rezegtette, h halacska fúúúú és rendesen beképzeltem,hogy nyers hal :S azóta se eszem meg!
2012. nov. 27. 16:57
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem én, hanem anyukán undorodik a mákos ételektől. :D Elvileg kiskorában szerette, de valaki azt mndta neki h bogársz*ros tészta. :D Azóta abszolút undorodik a máktól. :D Nekem pedig pont a mák a kedvencem. :D
2012. nov. 27. 16:59
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer gyerekkoromban ettem lángost, utána mentem a körhintára, majd megint lángos, megint körhinta. Este hánytam. Évekig nem bírtam lángost enni.
2012. nov. 27. 17:12
 35/46 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló vagyok

Nem gondoltam volna hogy ennyi hagyma undoros ember van...

Egy tipp még nekik a főzéshez:

A Bede Róbert (szakács a TVpaprikán) mondta egyszer, hogy 2-3szor le kell párolni a hagymát, mert akkor lesz jó szaftos a pöri. Kevés víz, elfőzni, megint víz, elfőzni, és így tovább folyatni a pörit. Ez nagyon jó, mert a hagyma szét fő. Próbáljátok ki!

2012. nov. 27. 17:55
 36/46 anonim ***** válasza:
Én nem Bede Robitól tanultam...de amúgy szó szerint igaz:)
2012. nov. 27. 19:50
 37/46 liliann13 válasza:

mák,

dió,

vadhúsok (értsd szarvas, őz, galamb, fácán, vaddisznó, bár ez utóbbit sültként megeszem, az őzet meg sem főzöm), érzek valami erős szagát.

Pacal,

tengeri izék.

2012. nov. 27. 21:28
 38/46 anonim ***** válasza:
A nyers, rágós, pépes, vagy mócsingos hústól azonnal hányok. Ugyanez van a káposztával is. Ezen felül aki a közelembe hoz bármilyen savanyúságot, arra hamar kiakadok. Egyszerűen nem kell, nem bírom elviselni ezeket. Fiú létemre volt, hogy emiatt sírva cirkuszoltam kiskoromban. Ez kedves nagyanyám főzési nem tudására vezethető vissza, aki még a penészes húst is elénk tette.
2012. nov. 27. 21:46
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Én elég válogatós vagyok, de gyerekkori dolog miatt egyetlen egy dolgot nem eszek meg. Ez pedig a tojás.

Anya rakott krumplit csinált..megkérdeztem, ehetek egy tojást? Persze...megettem a büdös, rossz tojást:( Hányás stb...azóta csak a rántottát eszem meg, de sem a főtt, lágy, tükörtojást nem. A rakott krumpliból pl. nagyon gyorsan kitudom pöckölni:)

2012. nov. 27. 22:16
 40/46 anonim válasza:
100%
Gyerekkoromban imádtam az ízes buktát és a májat. Bármennyit meg tudtam belőlük enni, olyannyira, hogy egyszer egyszer túl is ettem magam, napokig beteg voltam... Azóta már a látványuk is elég ahhoz, hogy felforduljon a gyomrom. :)
2012. nov. 28. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!