Van bármi olyan kaja amit valamilyen gyerekkori, vagy felnőttkori trauma miatt nem vagytok képesek megenni?
Fú,mennyi a szadista óvónő :)
Őket is leültetném,majd addig etetném avval amit nem szeret amíg nem a fülén jön ki :)
Valamit leszűrtem a saját példámból és a válaszokból: mindenféle kényszerítés pont ellentétes eredményre vezet!
Nem értem az ilyen ovonőket, tanárnőket, szülőket... :S
Hagymát én is pár évvel ezelőttig csak ugy ettem meg ha nem láttam (anyám a pörkölt zaftját turmixolta igy mindig).
Gombát nem birom megenni,szagától hányingerem van.
Illetve a rózsaszin marcipáno sütiket se birom megenni,gyerekként rózsaszin marcipános tortát kaptam,és romlott volt,de nem hittek nekem,enyém volt az leső szelet,többiek az után kaptak hogy én megettem,persze anyám amint beleharapott,rájött hogy tényleg romlott,de akkor már ugye bennem volt 1 szelet.Napokig ment a hasam,hánytam.Azóta sem eszem meg,hiába tudom hogy nem romlott,nem megy le.
Nem hiszem, hogy trauma, de a zöldborsó főzelék, és a paradicsomos káposzta.
Többször, többfélét próbáltam, nem jön be.
Érdekes, hogy a paradicsom leves, és a töltött paprika a kedvenceim közé tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!