Van bármi olyan kaja amit valamilyen gyerekkori, vagy felnőttkori trauma miatt nem vagytok képesek megenni?
Zöldborsófőzelék ( soha ne voltam hajlandó megenni, anya egyszer a fejemre is borította emiatt)
Paradicsomos ételek (Erdélyben voltunk ahol kaptunk tojásos-répás paradicsomlevest ami savanyú volt. Olyan rosszul voltam tőle, hogy az egész kijött utána)
Grill Csirke!
Bár ez nem trauma, de ehhez köthető a dolog: Amikor a nagyobbik gyerekemmel terhes lettem, de még nem tudtam, elmentünk párommal kajázni és olyan rosszul lettem a grill csirke szagától, hogy ki kellett fordulnom, na azóta is elfog a hányinger ha csak rágondolok.
Hagyma... Rosszul vagyok, ha pl. a krumplistésztában ,,megcsillan,, a hagymakocka. Vagy esetleg ráharapok :-S
Ha főzök, akkor sajtreszelőn lereszelem a hagymát, vagy a botmixerrel összeturmixolom. Ha pl. a pörköltben nagyok a hagymadarabok, akkor kiszedem a húst, és átszűröm egy szűrőn. Lehet, hogy ez már kicsit beteges... :-S De utálom.
Anyum a margarint utálja, amiről én tehetek, mert mikor kicsi voltam, akkor kanállal ettem a margarint. És sokat. Azóta anyu nem tudja megenni :-)
érdekes dolgok ezek:) én egy két dolgot nem szeretek, de képes vagyok megenni...nincs semmi olyan dolog, amit soha de soha..ja de, a pacal, de az a szaga miatt...bár mamám már úgy főzi ezer éve, hogy nincs szaga...de ha meg kéne ennem..megenném...mert igazábol soha nem ettem és nem is tudom milyen az ize...meg a halászlét nem szeretem...de azt is megenném ha nagyon éhes lennék és nem lenne más...vagy akármi...trauma se ért soha...egyszer se követelték hogy megegyek vmit, amit nem szeretnék...se oviba, se suliba, se a szüleim, se a nagyszüleim..senki...uh 95 százalékban mindent megeszek és szeretek is:)
24L
Én is mindenevő vagyok! :)
24/L.
Paradicsomos káposzta. Semmit nem vagyok képes megenni amiben van pardicsom.
Az oviban ugy megtömtek paradicsomos káposztával,hogy gyomor mosásra kellett ,hogy vigyenek a szüleim .
Érdekes,hogy a paradicsomot nem tudom megenni azóta sem,és semmitt aminek köze van a paradicsomhoz. A káposztát megtudom enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!