Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van bármi olyan kaja amit...

Van bármi olyan kaja amit valamilyen gyerekkori, vagy felnőttkori trauma miatt nem vagytok képesek megenni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 11:13
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
39%
Mindenevő vagyok.
2012. nov. 27. 12:26
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Zöldborsófőzelék ( soha ne voltam hajlandó megenni, anya egyszer a fejemre is borította emiatt)

Paradicsomos ételek (Erdélyben voltunk ahol kaptunk tojásos-répás paradicsomlevest ami savanyú volt. Olyan rosszul voltam tőle, hogy az egész kijött utána)

2012. nov. 27. 12:45
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Grill Csirke!

Bár ez nem trauma, de ehhez köthető a dolog: Amikor a nagyobbik gyerekemmel terhes lettem, de még nem tudtam, elmentünk párommal kajázni és olyan rosszul lettem a grill csirke szagától, hogy ki kellett fordulnom, na azóta is elfog a hányinger ha csak rágondolok.

2012. nov. 27. 12:54
 14/46 A kérdező kommentje:
Azért jó olvasni, hogy nem vagyok egyedül:)
2012. nov. 27. 12:56
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
A vaj és a túrós csusza. Mindkettő az óvodához köthető. Akkoriban amúgy sem voltam nagy étkű, de ott hatalmas, vastag vajas kenyereket adtak és mind meg kellett ennem. Akkor még úgy ahogy lenyomtam, de most meghalnék tőle. A túrós csusza pedig: nagycsoportban már mi rakhattunk magunknak és mindig ki volt rakva a tészta, a tejföl, a túró, meg a porcukor. Én mindig csak porcukrot raktam rá, mert finnyás voltam a "trutyis" cuccokra. Az óvónő meg egyik alkalommal jól megpakolta mindennel és szó szerint lenyomta a torkomon. Én meg majdnem lehánytam...
2012. nov. 27. 13:17
 16/46 Csivibaba ***** válasza:
100%

Hagyma... Rosszul vagyok, ha pl. a krumplistésztában ,,megcsillan,, a hagymakocka. Vagy esetleg ráharapok :-S

Ha főzök, akkor sajtreszelőn lereszelem a hagymát, vagy a botmixerrel összeturmixolom. Ha pl. a pörköltben nagyok a hagymadarabok, akkor kiszedem a húst, és átszűröm egy szűrőn. Lehet, hogy ez már kicsit beteges... :-S De utálom.

Anyum a margarint utálja, amiről én tehetek, mert mikor kicsi voltam, akkor kanállal ettem a margarint. És sokat. Azóta anyu nem tudja megenni :-)

2012. nov. 27. 13:37
 17/46 anonim ***** válasza:
69%

érdekes dolgok ezek:) én egy két dolgot nem szeretek, de képes vagyok megenni...nincs semmi olyan dolog, amit soha de soha..ja de, a pacal, de az a szaga miatt...bár mamám már úgy főzi ezer éve, hogy nincs szaga...de ha meg kéne ennem..megenném...mert igazábol soha nem ettem és nem is tudom milyen az ize...meg a halászlét nem szeretem...de azt is megenném ha nagyon éhes lennék és nem lenne más...vagy akármi...trauma se ért soha...egyszer se követelték hogy megegyek vmit, amit nem szeretnék...se oviba, se suliba, se a szüleim, se a nagyszüleim..senki...uh 95 százalékban mindent megeszek és szeretek is:)

24L

2012. nov. 27. 13:44
 18/46 anonim ***** válasza:
27%

Én is mindenevő vagyok! :)

24/L.

2012. nov. 27. 13:46
 19/46 anonim ***** válasza:
Az összes hagymás válaszolóval egyetértek. Én is így vagyok vele, bár nem tudom miért. Én is darálom géppel a hagymát, ha anyu főz pl pörköltet, aki nagy darabokra vágja, én is "leszűröm" a szaftját.. Azt hittem egyedül vagyok ezzel a hülye kényszerrel. :)
2012. nov. 27. 14:18
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Paradicsomos káposzta. Semmit nem vagyok képes megenni amiben van pardicsom.

Az oviban ugy megtömtek paradicsomos káposztával,hogy gyomor mosásra kellett ,hogy vigyenek a szüleim .

Érdekes,hogy a paradicsomot nem tudom megenni azóta sem,és semmitt aminek köze van a paradicsomhoz. A káposztát megtudom enni.

2012. nov. 27. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!