Tengeri halfilét /tőke hal / mielött kirántom be kell áztatni fokhagymás tejbe?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 09:27
2/4 anonim válasza:
szerintem jót tesz neki egy kis tejes áztatás, a halszag miatt
3/4 anonim válasza:
Nem kell, de ha egy kis fokhagymás tejben áztatod, (éppen csak ellepje )nagyon finom lesz a rántotthalfilé.
panírozás előtt, egy kicsit szárítsd le papírtörlővel a két tenyered között.
4/4 doboszoli válasza:
Jelentősen csökkenti az édesvízi-általunk talán jobban megszokott- halakra nem jellemző "vad" halízt, tehát mindenképpen előre viszi a dolgot.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!