Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tengeri halfilét /tőke hal /...

Tengeri halfilét /tőke hal / mielött kirántom be kell áztatni fokhagymás tejbe?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem.

Csak szárazon olvaszd ki.

2012. nov. 25. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
szerintem jót tesz neki egy kis tejes áztatás, a halszag miatt
2012. nov. 25. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell, de ha egy kis fokhagymás tejben áztatod, (éppen csak ellepje )nagyon finom lesz a rántotthalfilé.

panírozás előtt, egy kicsit szárítsd le papírtörlővel a két tenyered között.

2012. nov. 25. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:

Jelentősen csökkenti az édesvízi-általunk talán jobban megszokott- halakra nem jellemző "vad" halízt, tehát mindenképpen előre viszi a dolgot.

Szerintem.

2012. nov. 25. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!