Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mustáros/mustáros fokhagymás...

Mustáros/mustáros fokhagymás ételek?

Figyelt kérdés
Valamiért nagyon megkívántam a mustáros kajákat most, gondoltam majd csinálok valamit , de nem nagyon tudok ilyeneket. Gondoltam arra, hogy mustáros fokhagymás pácban bepácolok húsokat, de kéne még egy pár ötlet :D
2012. szept. 18. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

pedig az finom lesz,imádom a pácolt husikat:)


de itt van egyik kedvenc husis receptem is:


[link]


ha nem szereted a gombát elhagyható,anélkül is gazdag ízű étel.

2012. szept. 18. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mustáros currys csirkemellet szoktam csinálni.

Vékony szeletekre vágom a csirkemellet, sózom és tejbe teszem 1 napig a hűtőbe, másnap a tejet lecsöpögtetem, a húsra szórok kis őrölt piros paprikát és borsot, megkenem mustárral és rászórok jó sok apróra vágott foghagymát, vajban, vagy margarinban (1-2 evőkanálnyi) fehéredésig sütöm, megszórom a szaftját curry porral és lefedem, takarák lángon 1-2 percig még sütöm, hogy teljesen átsüljön. Rizzsel tálalom.

2012. szept. 18. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 kalmj ***** válasza:
100%
Szalontüdő, király kaja [link]
2012. szept. 18. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tejfölbe keverj olajat, mustárt és sok-sok fokhagymát, enyhén sózott-borsozott husit alaposan kenj be vele, és mehet a sütőbe. Tehetsz mellé karikákra vágott vöröshagymát is. Takard le fóliával, amíg megpuhul, aztán fólia nélkül pirítsd meg. Ha a megmaradt mustáros-fokhagymás tejfölt elkevered a tepsiben maradó hússzafttal, és felforralod, akkor egy isteni finom szószod is lesz a körethez. :)


Ebben a keverékben pácolhatod is a husit, egyébként.

2012. szept. 18. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Mustáros, fokhagymás, hagymás tarja vagy a Hagymás rostélyos. :)
2012. szept. 27. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 mocskosmalac válasza:
a pác, amit mi nagyon szeretünk: olívaolaj (a sima is jó), bele méz, ugyanannyi mustár, mint méz, só-bors, és ebben pácoljuk a husit majd a páccal együtt sütjük ki serpenyőben. irtó finom... főleg ha a pác picit rápirul a husira :)
2013. aug. 28. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!