Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet pörkölt mellé...

Mit lehet pörkölt mellé készíteni a tésztán, a rizsen és a krumplipürén kívül?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 01:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Főzelékeket pl:zöldbab,borsó,krumpli.
2009. aug. 16. 01:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tarhonyát. Kelkáposzta főzeléket, burgonyakrokettet, pirított burgonyát, zöldbab-, zöldborsó-, tökfőzeléket, puliszkát, polentát, svanyúkáposztából főzeléket, párolt savanyúkáposztát, fejesképoszta főzeléket, párolt lencsét, lencsefőzeléket, le lehet bújtatni a pörköltet egy kinyújtott leveles tésztában (tálat kibéleled a kinyújtott leveles tésztával, belerakod a hideg pörköltet, ráhajtod a tésztát, a tetejét megkened tojásos tejföllel és pirosra sütöd), stb.
2009. aug. 16. 01:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Spenót, sóska, rakott krumpliszerűen burgonyával rétegezve, zöldborsóval összefőzve = zöldborsós pörkölt.
2009. aug. 16. 01:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a pörköltet tarhonyával szeretem,de ha unom,akkor készítek belőle "londoni makarónit".

Ledarálom a kész pörköltet,közben kifőzöm a makarónit,majd összekevem a hússal.Tepsibe teszem és so-sok reszelt sajtot teszek a tetejére.Be a sütőbe,ha szépen megolvadt a sajt..kész.Nagyon finom.

2009. aug. 16. 08:38
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Palacsintatésztába is töltheted a ledarált kész pörköltet (feltéve, ha nem túl híg). Leöntheted tejföllel és összemelegíted, vagy bepanírozod a kis palacsinta-csomagokat és kisütöd.
2009. aug. 16. 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nokedlivel szeretem.
2009. aug. 16. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nokedli, főtt krumpli, petrezselymes krumpli, krokett
2009. aug. 16. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Nokedli forever!
2009. aug. 16. 11:14
 9/9 anonim válasza:
100%
Az eredeti magyar paprikás, vagy esetleg pörkölt mellé nem kell köret, ha az igazán jól van elkészítve. A jó marha paprikást pl. elrontja a köret. Szoktak mellé tésztát rakni, de akkor már sokkal inkább sós, köménymagos vízben főtt krumpli, vagy galuska.
2010. ápr. 22. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!