Van még olyan család aki hagyományos modon disznó vágást tart a rokonokkal? Megéri disznót vágni vagy jobb ha az ember megveszi a boltban a húst ha megkivánja?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 16:05
11/11 doboszoli válasza:
Saját feldolgozással, (még ha a böllér pénzbe kerül is, amit erősen javaslok, mert a legdrágább, és legveszélyesebb, ha a sógor vágja "barátságbul") a megvásárolt disznóra költött minden forint, minimum másfél forintot ér, ha a készen vett termékkel összeveted.
Akkor még a minőségről nem beszéltünk.
Tanács: ha belevágsz, ne a húsra koncentrálj, (persze ebből is lehet eltenni a fagyasztóba) hanem készíts bőven feldolgozott terméket. Hurkát, kolbászt, sajtot, tepertőt, egyszerű, és extra szalonnákat(kolozsvári, angol, erdélyi stb), jóféle füstölt sonkát.
A disznóra kilónként 550 forint körül számolj! Csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!