Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Disznó comból mit csináljak?

Disznó comból mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy félkiló disznócombom olyan ételt akarok ami hamar kész van és nem kell hozzá sok minden és illik a krumpli hozzá valamilyen módjában.mit ajánlotok?

2012. okt. 26. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. okt. 26. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Brassóinak tökéletes lesz. vagy valami tokánynak, sült krumplival.
2012. okt. 26. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Én abból szoktam tokányokat készíteni.
2012. okt. 26. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy dolgot vegyél figyelembe: borzasztóan száraz hús. Ja, és még azt is, hogy nem lesz "hamar" kész, a disznónak idő kell, míg megfő (sül).
2012. okt. 26. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyen kevésből én borsos tokány csinálnék, tört krumplival, vagy sült krumplival. Ha van kuktád, akkor 3/4 óra, ha nincs, akkor abból még soká lesz ebéd:(
2012. okt. 26. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]


Sertéstokány bakonyi módra.

A csíkokra vágott comb elég hamar megpuhul, ne ilyedj meg tőle! Persze nem 5 perc, no meg attól is függ, milyen idős volt a malacka, amikor belefutott a késbe.

2012. okt. 26. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
4-es tudom hogy sok idő kell hogy megsüljön/főljön csak az előkészületekre gondoltam meg olyanra ami felett nem kell állni de már találtam egy jó kis receptet egyszerű és sütni kell nagyon jól néz ki.
2012. okt. 26. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Brassói,tokányok,gulyásleves,pörkölt,stb.

Én tegnap ragut főztem belőle:egy kisebb hagymát dínszteltem,rá egy kiskanál pirospaprika,rá a kis kockákra vágott husi,amit fehéredésig pirítottam,majd felöntöttem tetszés szerinti vízzel,fűszereztem bőven sóval,vegetával,borssal,tárkonnyal,majorannával,ment bele karikákra vágott sárgarépa,fehérrépa,3 évőkanál mustár,mikor majdnem kész zöldborsóval puhára főztem,majd főzőtejszínes habarással besűrítettem,nokedlivel,tésztával tálaltam,isteni!!!Enyhén édeskés a zöldségek miatt,de közben kóstolgasd,és ízlésetek szerint ízesítsed még.

2012. okt. 27. 01:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!