Disznó comból mit csináljak?
Sertéstokány bakonyi módra.
A csíkokra vágott comb elég hamar megpuhul, ne ilyedj meg tőle! Persze nem 5 perc, no meg attól is függ, milyen idős volt a malacka, amikor belefutott a késbe.
Brassói,tokányok,gulyásleves,pörkölt,stb.
Én tegnap ragut főztem belőle:egy kisebb hagymát dínszteltem,rá egy kiskanál pirospaprika,rá a kis kockákra vágott husi,amit fehéredésig pirítottam,majd felöntöttem tetszés szerinti vízzel,fűszereztem bőven sóval,vegetával,borssal,tárkonnyal,majorannával,ment bele karikákra vágott sárgarépa,fehérrépa,3 évőkanál mustár,mikor majdnem kész zöldborsóval puhára főztem,majd főzőtejszínes habarással besűrítettem,nokedlivel,tésztával tálaltam,isteni!!!Enyhén édeskés a zöldségek miatt,de közben kóstolgasd,és ízlésetek szerint ízesítsed még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!