A gőz felett felvert tojás fehérjéhez milyen cukrot kell tenni egyszere vagy kanalanként kell a habhoz adni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 11:59
1/3 anonim válasza:
Jó a kristálycukor, és először kissé felvered majd 2-3 részletben mehet bele.
2/3 anonim válasza:
Mostanában van nagyon aprószemű kristálycukor.
3/3 anonim válasza:
Én egyszerre keverem ki a nyers fehérjével a kristálycukrot, tényleg van finomított és durvább is, de szerintem mindegy.
így teszem a gőz fölé és géppel percek alatt kőkemény habot verek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!