A héjában sült krumplit hány fokon süssem, és mennyi ideig kb?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 11:31
1/5 A kérdező kommentje:
Légyszíves írjatok, mert éhen halok :(
2009. aug. 15. 11:34
2/5 anonim válasza:
Ha éhen halsz, akkor a leggyorsabb betenni a mikróba. Három-négy krumplinak kb. 15 perc kell.
Fokot sajnos nem tudok mondani neked, mert nekünk gázsütőnk van, abban 8-as fokozaton kell neki kb. háromnegyed óra. Ha több embernek akarsz sütni, akkor mindenképp praktikusabb, hiszen jóval több krumpli belefér, mint a mikróba.
3/5 anonim válasza:
Én kb. 40 percig szoktam sütni, ha tepsiben csinálom. De van héjában sült krumpli sütő berendezésem (régen lehetett kapni, tulajdonképpen egy vastagabb drót összehegesztve, és rá lehet szurkálni a krumplikat), azon kb. 30 perc alatt megvan. :) Remélem még élsz! :D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:) Már megtudtam , hogy 200fokon kell sütni, 45percig. De köszi a válaszokat.:)
2009. aug. 15. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!