Meddig süssem még a kacsát?
13:30 körül raktam be a sütőbe, nem szeretném ha kiszáradna. Az egyik szárnyáról sajnos lejött a bőr amikor beleszúrtam a kést, hogy ott is süljön át jobban.
Meddig süssem még?
Csak úgy símán raktad be,
vagy esetleg öntöttél alá egy pici vizet is, és beborítottad fóliával? (Igazából én így tettem volna be)
Mindenesetre szúrj bele egy villát, ha már könnyen belemegy, akkor már puha. Ez esetben már csak pirítani kell, amennyiben még nem piros. Ha már puha is meg piros is, nyugodtan kiszedheted.
Nagyjából addig kell sütni, amekkora a súlya. ha ez egy pecsenyekacsa, 2,- 2,5 kiló volt, akkor már készen kell lenne. és máskor ne késsel szúrd meg, merd felhasítod és szakad a bőre. elég a villapróba is.
ha kiveszed a sütőből, legalább negyed órát pihentesd, mielőtt darabolod.
Akkor mi is a kérdés???
Szerintem mindenki a legjobb tudása szerint válaszolt, kvázi segíteni akart.
Erre te beduzzogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!