Hogyan süssem meg úgy a kacsát egyben, hogy ne száradjon ki?
Figyelt kérdés
Bevált praktikáknak nagyon örülnék!:)2010. nov. 17. 21:46
1/9 anonim válasza:
Én fedő alatt szoktam sütni,és teszek alá kevés vizet és zsírt. Ha már puha,akkor leveszem a fedőt,és pirosra,zsírjára sütöm.
2/9 anonim válasza:
A kacsán annyi a zsír, hogy szerintem művészet lenne kiszárítani!
3/9 anonim válasza:
Az nagyon finom:) Főleg lila káposztával:P
4/9 anonim válasza:
pontosan úgy, ahogy az előzőekben írták
én jénai tálat használok, de használhatsz római tálat is, vagy egyszerűen a sülésben lévő kacsát alufóliával boríthatod :)
5/9 anonim válasza:
Teszel alá a tepsibe valami kis zsiradékot, meg egy kis vizet, leborítod alufóliával, közepes lángon párolod, mikor megpuhult, leveszed a fóliát, és pirosra sütöd.
6/9 anonim válasza:
Én a kacsát beborítom vékony szalonna szeletekkel, úgy sütöm.
-vendéglős-
7/9 anonim válasza:
Szia.Mi teszünk a belsejébe egy egész almát és úgy sütjük ki.100% nem fog kiszáradni.
8/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyien írtatok! Nagyon szépen köszönök minden választ...vasárnap sütöm...drukkoljatok!:)
2010. nov. 17. 23:35
9/9 anonim válasza:
A kacsa legjobb barátja a sör!!! Sütés közben azzal locsold!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!