Van 4 db. kacsacombom, és 1kg kacsahájam, hogyan csináljam meg? Együtt vagy külön süssem meg? Még soha nem sütöttem kacsát.
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 12:59
1/5 anonim válasza:
Én együtt sütném. Juj, csorog a nyálam.:) Küldj belőle egy kicsi majd ha kész:)
2/5 anonim válasza:
Én meg mindenképpen külön!
A hájból készíts töpörtyűt,a zsírjába meg süsd meg a combokat!
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én pont ilyet csináltam nemrégen, a combokat besóztam befűszereztem a hájat feldaraboltam és együtt sütöttem meg.
Amikor a combok már megsültek kivettem és tovább sütöttem a zsírt, hogy ne maradjon benne víz. Nagyon finom lett a hús is és a zsír is fűszeres pecsenyezsír lett. Persze figyelni kel, hogy ne égjen meg a zsír, az egész tönkre mehet.
Szoktam csinálni úgy is, hogy kacsahájat sütök ki a zsír miatt és a végén ebben sütök csibemájat....
Jó étvágyat hozzá, ha kész lesz :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Milyen fűszereket tegyek rá?
2010. júl. 22. 15:37
5/5 anonim válasza:
Én is külön sütném, bár a kacsának nem lesz olyan ropogós töpije, mint a libának, vagy a disznónak, viszont l kg tiszta zsirod lesz, ami aztán mindenbe jó. A combra elég egy csepp viz alá, majd enged Ő zsirt eleget.Fóliázva kezdeném, 50-60 perc múlva fólia nélkül pirosra sütném. A sültből kisűlő zsir sós.Az már behatárolt, mire használhatod.Fűszert a són kivül nem igen kiván, a kacsa isteni saját egyedi izzel rendelkezik. Jó étvágyat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!