Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hamburger-húspogácsa sütés?

Hamburger-húspogácsa sütés?

Figyelt kérdés

Tudna ajánlani valaki nekem húspogácsa sütőt? Ilyen, vagy hasonló elektromos húspogácsa sütőt keresek, de sajna már kifutott termék sehol se kapható. [link]

Az alin találtam valami hasonló félét, de csak egy modulos, és bár mindent is tud, én így ránézésre nem találom nagyon használhatónak, és drága is.

[link]

Sima szendvics vagy gofri sütő nem jó, olyan kell ami kerek, és egyben tartja a pogácsát.

ma 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát nem is szükséges feltétlenül ilyen készülék a húspogácsa sütéséhez.

Elég hozzá egy serpenyő is..

ma 11:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Eddig úgy csináltam, de elég nagy szenyával járt a dolog, mert fröcsköl a zsír. Kipróbálnám az elektromosat, mert az eleve két oldalról süt, és tutira könnyebb lesz takarítani, mint a fekete kerámia tűzhelyet.
ma 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Kontaktgrillben is sütheted, nekem még sosem esett szét a megsült húspogácsa.
ma 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy öntöttvas serpenyő tökéletes,a pogácsa nem esik szét.
ma 12:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Megfontolandó az ajánlatod, ha nem sikerül kimondottan pogácsasütőt venni. Eleve ha nagyobb a húspogácsa mint a kerek rész, akkor gond lehet, a kontaktgrill meg ebből a szempontból univerzális, meg akár sztéket is lehet benne sütni, bár azt inkább parázson szoktam.

Ez nem is rossz, zsírlefolyóval:

[link]

ma 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
A kontakt grill megfelelő. Én mondjuk egy grillserpenyőben szoktam sütni.
ma 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Szintén grillserpenyőben sütöm. Ha mindenhez külön cél-konyhagépet vennék, egy 20 négyzetméteres szoba nem lenne elég a tárolásra.
ma 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!